Svart eller hvitt?

Arne Hystad (t.v.) og Trond Halvorsen presenterte sin kampanje "Svart eller hvitt" for NMLs formannskonferanse.

Arne Hystad (t.v.) og Trond Halvorsen presenterte sin kampanje «Svart eller hvitt» for NMLs formannskonferanse.

Valget er ditt, svarer Stavanger & Sandnes murmesterforening i en kampanje rettet mot forbrukere. De hjelper til med å finne fram til rett svar.

Foreningen har laget en smakfull brosjyre og en helfigur murmester i papp. Pappfiguren er plassert ut hos samarbeidende forhandlere. På magen av pappfiguren er det en lomme hvor brosjyrene plasseres.

– Vi lanserte denne kampanjen før jul, forteller styreleder Trond Halvorsen i foreningen. I går presenterte han og Arne Hystad kampanjen for formannskonferansen i NML – Norske Murmestres Landsforening.

– Det er et stort problem at så mange velger svart arbeid. Det var derfor et ønske fra medlemmene at vi brukte en del penger på å lage en skikkelig kampanje. Vi ønsker å framstå som seriøse aktører som gir kundene kvalitet og sikkerhet, sier Halvorsen. Han forteller også at forhandlerne opplever at kampanjen fungerer godt.

I avsnittet ”Du får som fortjent” beskrives hvordan trygghet for arbeidet føles i dagliglivet. Et kort avsnitt gir fem gode grunner til å bruke hvit arbeidskraft. Et annet avsnitt gir tre punkter om hvorfor kunden bør velge en murmester.
En enkel sjekkliste gir kundene den siste hjelpen til å velge riktig. Og på baksiden er foreningens medlemmer listet opp med telefonnummer.
Fordi du fortjener det, skriver foreningen.

– Dette er vel også noe for andre?
– Dersom andre laug ønsker å bruke dette materiellet, er det bare å ta kontakt, svarer Halvorsen raust.
– Det har ingen hensikt å finne opp kruttet to ganger.

____________________________
Tekst og foto: Knut Randem

Del dette på:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA ImageChange Image