Konkurranse om Byggenæringens Innovasjonspris

Mange gode søknader til Byggenæringens Innovasjonspris som deles ut under åpningen av Bygg Reis Deg 14. oktober. – Vi tar gjerne imot flere, sier adm. direktør Halvard Gavelstad på vegne av juryen som i år deler ut den stadig mer prestisjefylte prisen for tredje gang.

Fristen for innsendelse av forslag er 1. juni. – For oss i Bygg Reis Deg er dette en måte å bidra til mer oppmerksomhet rundt de mange innovasjonsprosjekter som faktisk skjer i byggenæringen med utvikling av gode løsninger og produkter som bidrar til bedre kvalitet og økt effektivitet, sier Gavelstad. – Uten at vi har gått dypt inn i den foreløpige kandidatmassen ser vi mange gode eksempler på økt innovasjonsfokus og kreativitet.

Bygg Reis Deg introduserte Byggenæringens Innovasjonspris under messeåpningen i 2011. Da var det Moelven Industrier ASA og trestenderen Iso3 som vant, mens snøsmeltelekteren «Terje», utviklet og driftet av NCC Construction AS vant prisen i 2013.

– Det er viktig at byggenæringen som utgjør en betydelig og viktig samfunnsaktør, virkelig fremhever verdien av innovasjon og nyskapning. Byggenæringens Innovasjonspris er et godt verktøy for å formidle gode historier om alt det positive som skjer, sier juryleder Kristin Malonæs, direktør for Hedmark, Innovasjon Norge. Øvrige medlemmer i juryen er ekspedisjonssjef Ann Ingeborg Hjetland, Kommunal- og moderniseringsdepartementet, Jan Halstensen, Styreleder Byggenæringens Landsforening og Knut Strand Jacobsen, Styreleder Virke Byggevarehandel.

Kriterier
Prisen deles ut til et firma/organisasjon eller person som har gjort en særlig innsats i Byggenæringen når det gjelder innovasjon knyttet til prosesser, produkter og tjenester samt nytenkning og verdiskapning.
Forslag sendes til Bygg Reis Deg, merket Innovasjonsprisen 2015 innen 1. juni.
E-post: nlu@byggreisdeg.no

Del dette på:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA ImageChange Image