Murhuskjeden ansetter kjedeleder

Lars Kvæstad er kjedeleder i den nyetablerte Murhuskjeden.

Lars Kvæstad er kjedeleder i den nyetablerte Murhuskjeden.

Lars Kvæstad har tiltrådt stillingen som kjedeleder i den nyetablerte Murhuskjeden. Han kommer senest fra stillingen som storkundeansvarlig i konsulentselskapet Euro Business School, hvor han har jobbet mot kjede- og forhandlerbaserte nettverk, med fokus på utviklingsprogrammer for ledere og øvrige ansatte.

Kvæstad har bred bakgrunn fra store kjedemiljøer, blant annet som markedssjef i Løvenskiold Handel for kjedene MAXBO og MALIA, reklamesjef i BYGGMAKKER, og som markedssjef for farge- og interiørkjeden Kulør, hvor han også var sentral oppbyggingen av kjeden. Han er utdannet fra Oslo Markedsføringshøyskole.

I Murhuskjeden vil Kvæstad ha det overordnede ansvaret for den daglige driften av kjeden, strategi, konsept, markedsføring og salg.
– Murhuskjeden har som mål å bli den største og ledende huskjeden for entreprenører og murmestre som bygger hus i mur. Kjeden skal være eid av medlemmene, med et lite og effektiv kjedekontor som skal sørge for å gjøre hverdagen enklere for våre medlemmer. Om du er en murmester, entreprenør e.l. som ønsker å bli en del av en kjede hvor bygging i mur er i fokus, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt, sier Kvæstad i en pressemelding.

Murhuskjeden er et heleid datterselskap av Håndverksmur AS, som er en sammenslutning av murmestre og entreprenører med lokale forhandlere i store deler av landet.

– Med et klima i endring, som blir både våtere og mildere med årene, står de tradisjonelle husene i fare for å råtne– ref. rapporten Klima i Norge 2100. Målinger viser at intensiteten av ekstrem nedbør har økt de fleste steder i landet, og i følge Sintef står cirka 600.000 hus i fare for å få råteskader. Dagens hus er ikke dimensjonert for «det nye» været, og mulighetene for vanninntrenging øker også i takt med våte vintre. De stadige klimaendringene tvinger frem alternative måter og materialvalg ved husbygging i årene som kommer. Dette gjør murhus til et svært aktuelt og spennende området å utvikle videre i årene som kommer, mener Kvæstad.

– Vi er svært godt fornøyd med å få Lars Kvæstad med på laget vårt for å bygge opp og lede Murhuskjeden i tiden fremover. Den kompetanse, erfaring og bakgrunn som Lars besitter, både bransjefaglig, kjedefaglig og hans salgsbakgrunn vil bidra til at Murhus-kjeden vil vokse og nå de målene som er satt, sier Tore Ilseng, daglig leder i Håndverksmur AS, i en kommentar.

Del dette på:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CAPTCHA ImageChange Image