Kunnskap, mingling og leverandører

Interesserte tilhørere i fagseminar.

Interesserte tilhørere i fagseminar.

Det er åpningsdag for det som blir Norske Murmestres Landsforenings (NML) landsmøtehelg. Arrangementet startet torsdag med lunsj og fortsatte med et seminar hvor Bergen murmesterforening har satt sammen et godt program. Leverandørene til bransjen var tydelig til stede med en imponerende stor utstilling.

Seminaret Bergen murmesterforening har satt sammen har programposter som; Bygningsmaterialer som tåler de nye klimautfordringene ved direktør Gitte K. Nielsen i byggitegl.no, Sikring av Bergens bygningen og bruken av materialer ved brannsjef Johnny Breivik, Verdiskapning skjer gjennom kvalitet i hele prosessen ved Camilla Sandem Dehlie, salgssjef fasade i Weber og Arbeidskriminalitet ved Odd Magne Persson i Skatt vest.

Mellom foredragene kunne deltakerne mingle og snakke fag med bransjens leverandører. Noen glimt fra utstillingen her:

[tribulant_slideshow gallery_id=»5″]
Del dette på:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CAPTCHA ImageChange Image