Hvem er Norges hyggeligste murer?

Sveinung Tofteland ble kåret til Norges hyggeligste håndverker i 2017. Foto: Pressemelding

Nordmenn elsker oppussing og flere undersøkelser viser at kundene er fornøyde med håndverkerne. I år utvides derfor konkurransen «Norges Hyggeligste Håndverker» til flere kategorier og murer er en av dem.

I 2017 kåret håndverkerbransjen for første gang Norges hyggeligste håndverker. Kampanjen skapte enormt engasjement landet rundt, og i år kårer vi i tillegg en vinner i underkategoriene maler, snekker/tømrer, elektriker, rørlegger, snekker/tømrer, murer, lærling og andre bransjer, forteller arrangørene i en pressemelding.

– Det finnes så mange hyggelige og dyktige håndverkere der ute som fortjener positiv oppmerksomhet, sier jurymedlem i Norges Hyggeligste Håndverker, og politisk rådgiver i Byggenæringens landsforening, Anette Ramstad.

– Det finnes så mange hyggelige og dyktige håndverkere, sier jurymedlem Anette Ramstad, BNL.

Her kan du nominere din kandidat til Norges hyggeligste murer.

– Vi vet at det finnes utrolig mange håndverkere der ute som strekker seg langt for kundene sine. Derfor er det så hyggelig at det i fjor kom inn så mange gode historier som viser frem alle de dyktige og engasjerte håndverkerne vi har rundt om i landet. Nå blir det utrolig gøy å se hva som kommer frem i år, sier Ramstad.

I hovedkonkurransen kan alle hyggelige håndverkere nomineres, og det blir spennende å se hvilken kategori håndverker som går av med seieren i år. I tillegg er det egne konkurranser innenfor de syv ulike underkategoriene.

– Håndverkerne fortjener positiv oppmerksomhet
Nordmenn er i verdenstoppen når det kommer til oppussing, og hver dag inviterer tusenvis av nordmenn en håndverker inn i hjemmet sitt. Christel Borge, som er administrerende direktør i Dipper og en av initiativtakerne bak kampanjen, mener håndverkerne fortjener at noen løfter frem de gode historiene og alt det positive håndverkerne gjør for samfunnet.

– Noe av det som inspirerte mest med fjorårets kampanje var alle tilbakemeldingene vi fikk fra håndverkerne som ble nominert. Selv om mange av dem opplever daglig ros fra egne kunder, er det mange som kjenner på all den negative oppmerksomheten yrket deres får. Vi fikk titalls tilbakemeldinger fra håndverkere som satte pris på at vi faktisk løftet frem de gode historiene, sier Borge.

En perfekt ambassadør for håndverkerfaget
I fjor var det byggmester Sveinung Tofteland som kunne smykke seg med tittelen Norges Hyggeligste Håndverker. Han vant på grunn av sin kompetanse og engasjement for faget, kombinert med en eksepsjonelt hyggelig håndtering av kunder og partnere.

– Det overrasket meg hvor hyggelig jeg synes det var at noen endelig løftet frem håndverkeren i positiv forstand. Det gjorde meg stolt over det jeg driver med. Og det var jeg ikke alene om. Mange jeg har snakket med forteller om den samme følelsen, sier Tofteland.

Nå ser han frem til å overlevere stafettpinnen til en ny håndverker. Han er overbevist om at det finnes mange gode kandidater der ute.

– Mange håndverkere er stolte av jobben sin, og jeg tror at det å trives med faget gjør at du blir en hyggelig person å omgåes. Både trivsel og kvalitet på det du leverer har mye å si for kundene. Jeg vet om opptil flere håndverkere jeg ønsker å nominere og oppfordrer alle andre til å gjøre det samme, avslutter Tofteland.

Konkurransen Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra Dipper og Mittanbud og gjennomføres i samarbeid med BNL, Mesterbrev, Volkswagen Nyttekjøretøy, TOOLS, Jotun, Boligmessen, Loyds, Hultafors og Epoq. Målet med konkurransen er å skape stolthet og positivt engasjement for håndverkeryrket. Vinneren kåres på boligmessen Hus og hjem 15. september.

Pressemelding

Del dette på:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA ImageChange Image