Hvilken bedrift er best på bygningsvern?

Hvem har brukt verktøy og hode til beste for bevaring? Foto: Knut Randem.

Bygg og bevar er nok en gang på jakt etter landets beste bedrift innen bygningsvern. Kan en murmesterbedrift gå til topps? Første steg er å foreslå kandidater.

Hvem fortjener å smykke seg med tittelen årets beste bygningsvern-bedrift? Det kan du være med på å påvirke! Vi trenger forslag til bedrifter som utmerker seg ved å være rå på fag, dyktige formidlere og med et hjerte for gamle hus, skriver Bygg og bevar.
– Vi trenger din hjelp til å foreslå kandidater. Du kan også foreslå deg selv, eller din bedrift.

Bygg og Bevar-prisen har vært delt ut hvert år siden 2012, og er den eneste prisen i Norge som deles ut til håndverkere og bygningsvern-bedrifter. Gjennom Bygg og Bevar-prisen hedres de som utmerker seg innen utførelse og formidling, og på denne måten bidrar til å løfte restaureringsmarkedet.

Les mer om prisen her og om hvordan du foreslår kandidater.

Fagjuryen består av Sjur Mehlum, seniorrådgiver hos Riksantikvaren, Jørgen Leegaard, direktør for samfunnspolitikk i Byggenæringens Landsforening og Eli Grøttheim, Multiconsult. Forslagsfrisen er 12. november 2018.

Del dette på:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA ImageChange Image