Dørene åpner for Bygg Reis Deg 2019

I morgen åpner den største Bygg Reis Deg utstillingen i Norges Varemesse på Lillestrøm. Over 550 utstillere fra 19 nasjoner står klare til å dele sine kunnskaper rundt de ulike fasene i et byggeprosjekt.

Åpningsdagen, onsdag 16.oktober skal vi ha topplederkonferansen THINK BIG med innlegg blant annet fra det verdenskjente arkitektkontoret, Big Architects, en tidligere leder fra Google og utdeling av Byggenæringens ærespris 2019. Torsdag 17.oktober skal vi ha Inspirasjonsdagen som tar for seg mangfold i byggenæringen. Fredag 18.oktober starter vi med direktesending med Morgenklubben på Radio Norge og fortsetter med Byggenæringens Innovasjonskonferanse og utdeling av Byggenæringens Innovasjonspris 2019.

Bygg Reis Deg er i år bygget opp som en byggeprosess, nettopp fordi vi tror at den største effekten ligger i å bli bedre i planleggingsfasen. Derfor starter utstillingen i hall A med gode rådgivere og slutter i hall E med alt du trenger av verktøy for å utføre jobben.

I hall A vil du møte gode rådgivere som viser en digital tvilling av utstillingen og en egen «Digital Arena» hvor vi tilbyr kunnskap om det digitale skifte for aktører i alle deler av byggeprosessen. Det er BIM Verdi som har ansvaret for å skape en grensesprengende læringsplass for digitale verktøy på Digital arena. Her finner du spennende aktører som jobber med digitalisering av byggenæringen og seminarer som omfatter de nyeste teknologiene i bransjen. I hallene B,C og D samt uteområdet finner du alt du trenger av materialer og utstyr fra grunnmur til bad, kjøkken, varme og innredning- og fasadeprodukter. I hall E avslutter vi med å presentere Norges største verktøykasse og alt du trenger for å utføre jobben.

Enten du er arkitekt, rådgiver, entreprenør eller jobber i andre sektorer er vi helt sikre på at vi kan presentere en utstilling som faller i smak hos deg. Vi gleder oss over en rekordinteresse og er klare for å ta imot de besøkende i morgen tidlig, heter det i en pressemelding fra arrangørene.

Del dette på:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CAPTCHA ImageChange Image