Overtar utgivelsen av Murmesteren

Vest Vind Media AS overtar utgivelsen av Murmesteren på papir og nett fra nyttår. Den nye redaktøren heter Oddbjørn Roksvaag, er sønn av en murmester og har erfaring som håndlanger.

Oddbjørn Roksvaag (t.v.) er Murmesterens nye redaktør fra 1. januar 2020. Han ønskes velkommen av Jan Gunnar Madsen, administr-erende direktør i Norske Murmestres Landsforening (NML).
Det er NML som eier bladet.

Vest Vind Media er et media- og kommunikasjonsbyrå som har satset på fagmedier. Fra før av har selskapet flere bransjeforeninger på kundelisten. De har hatt bransjekommunikasjon for Baker- og Konditorbransjens Landsforening i 20 år og for Ventilasjons- og Blikkenslagerbedriftenes Landsforbund de siste fem årene. I tillegg jobber selskapet opp mot bransjer som havbruk, industri og renovasjon/miljø.
Bedriften har hovedkontor på Averøy og avdelingskontor i Oslo.

Bygger nettverk
– Vi har spesialisert oss på kommunikasjon i håndverksbransjer. Vi gleder oss til å ta mur- og flisbransjen inn i vår portefølje, men gjør det med ydmykhet og respekt for faget. Dette er en ny bransje for oss som det tar litt tid til å lære, men vi er allerede i gang å bygge nettverk slik at vi kan gjøre en god jobb for bransjen.
Oddbjørn Roksvaag (49) blir redaktør for bladet. Fra før er han redaktør i flere magasiner og nettportaler. Han har jobbet som journalist siden 1985. I dag jobber han også deler av tiden som kommunikasjonsrådgiver og bistår selskaper og bransjeorganisasjoner med synlighet i media.

Sønn av murmester
Den nye redaktøren er ikke ukjent med murfaget. Hans far Magne Roksvaag var murmester i Kristiansund og på Averøy.
– Jeg hadde fast sommerjobb som håndlanger i fars bedrift. Det begynner å bli mange år siden, og det blir spennende å skrive om det som skjer i dagens mur- og flisbransje, sier Roksvaag.

Fører arven videre
– Sammen med bransjeforeningen gleder vi oss til å føre den sterke arven med bladet videre. Gjennom vårt foreløpige arbeid har vi allerede registret et sterkt engasjement for bransjebladet, både blant bedrifter og leverandører i bransjen.
– Vi skal bruke den nærmeste tiden til å bli kjent med bladet og med bransjen. Deretter skal vi gå i dialog med bransjeforeningen og aktørene i bransjen for å høre om deres forventninger til bladet. Kombinert med vår kompetanse på kommunikasjon, skal vi komme frem til en «resept» for bladet fremover, sier den nye redaktøren.

Godt fornøyd
– Vi har vært veldig fornøyd med jobben nåværende redaktør Knut Randem har gjort med bladet, sier administrerende direktør Jan Gunnar Madsen i Norske Murmestres Landsforening (NML).
– Bladet har under Randem Medias tid som utgiver hevet seg mange hakk fra tidligere, og det har vært mange gode fagartikler og stoff for bransjen og utførende.
– Dette vet vi vil bli videreført med Vest Vind AS samt at vi kommer inn i et større system som kan utvikle bladet videre på en god måte. Bladet vil fortsatt være fagbladet for utførende og vi håper å treffe flere bransjefolk med nye koster og andre tanker rundt driften av dette, avslutter Madsen.

____________________________________
Tekst og foto: Knut Randem

Del dette på:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA ImageChange Image