Håndverksmur kjøper Grønnbolig

Murhuskjeden Håndverksmur AS har inngått avtale med Grønn Bolig Norge AS om kjøp av rettigheter til virksomheten til Grønnbolig.

Tore Ilseng og Håndverksmur utvider virksomheten og har kjøpt Grønnbolig.

Murhuskjeden Håndverksmur AS har inngått avtale med Grønn Bolig Norge AS om kjøp av rettigheter til virksomheten til Grønnbolig.

Murhuskjeden Håndverksmur AS er en kjede av murmestere og entreprenører med forhandlere i store deler av landet. I tillegg til å bygge murhus utfører forhandlere og medlemmer i Håndverksmur alle oppdrag relatert til murfaget. Håndverksmur har murmestre og gode fagfolk innen; Oppussing/rehabilitering av bad, flislegging, gulv, fundamentering/grunnmur, piper og ildsteder, fasaderehabilitering, m.m.

Ser store muligheter

Styret og Tore Ilseng, daglig leder i Håndverksmur, sier at de gleder seg til å få eierskap til Grønnbolig.

– Vi har hatt et godt samarbeid med Grønnbolig i flere år allerede, og ser store muligheter i å videreutvikle konseptet til beste for våre medlemsbedrifter. Grønnbolig passer perfekt inn i vår strategi om å bygge bærekraftige hjem, med et moderne arkitektonisk uttrykk som treffer dagens boligkjøpere. Vi ser virkelig frem til å bygge mange Grønnboliger de kommende årene, sier Ilseng.

Med dette ser Håndverksmur muligheten for ytterligere vekst, samt øke antall medlemmer og forhandlere blant murmestre og entreprenører.

Komplementær kompetanse

– Vi er svært glade for at Grønnbolig nå skal videreutvikles av vår gode samarbeidspartner Håndverksmur, sier styreleder i Grønn Bolig Norge AS, Ståle Karlsen og fortsetter: – Etter at daglig leder og grunder Jan Inge Aase i sommer dessverre gikk bort etter kort tids sykdom, startet vi arbeidet med å finne nye eiere av Grønnbolig-konseptet. Vi har søkt en eier som har komplementær kompetanse i byggebransjen, og som har vekstambisjoner. Håndverksmur er et kompetent og dedikert selskap, og de har de aller beste forutsetninger for å videreutvikle Grønnbolig-konseptet, suer Karlsen.

Transaksjonen ble gjennomført 20. oktober 2020.

Del dette på: