Ny våtroms-veileder på engelsk

Håndverkerens Våtroms Veileder kommer nå i engelsk digital utgave.

Her kan du se veilederen i engelsk språkdrakt.

For å sikre at et bad eller annet våtrom skal bygges riktig, har Håndverkerens Våtroms Veileder laget en ny våtroms-veileder. Men for at informasjonen skal være tilgjengelig for alle, er den nå kommet i engelsk utgave.

– Første steg var å gjøre veilederen tilgjengelig digitalt, slik at den alltid vil være oppdatert etter gjeldende regelverk. Dette fikk vi på plass i fjor. Men vi har også sett et behov for at andre enn norskspråklige skal kunne bruke veilederen. Spesielt kan tekniske faguttrykk være utfordrende å videreformidle til utenlandske kolleger på byggeplassen. Derfor er det nå gjort en engelsk oversettelse av veilederen, og vi vil vurdere å også få den oversatt til andre språk, sier fagkonsulent Tor Ole Larsen som har vært med og utarbeidet veilederen.

Denne veilederen inneholder råd og veiledning for bygging av våtrom, kombinert med gode illustrasjoner og henvisninger til gjeldende teknisk forskrift (TEK), og er laget i forbindelse med kurset Håndverkerens Våtroms Veileder i regi av Byggmesterforbundet og Norske Murmestres Landsforening.  

Anbefaler kurs

– Vi anbefaler fortsatt å gå kurset for å få en full innføring i bygging av våtrom etter TEK, presiserer Larsen i en pressemelding.  Imidlertid vil de fleste som arbeider med våtrom ha utbytte av å bruke våtromsveilederen som et oppslagsverk, og vi har derfor gjort den digitale versjonen tilgjengelig for kjøp også om man ikke har deltatt på kurs.

Alle som abonnerer på digital utgave av veilederen får tilgang til både den norske og den engelske versjonen. Med et bedriftsabonnement er det også mulig å bestille tilgang til flere brukere i bedriften, til en gunstig pris.

For de som deltar på HVV-kurset vil en trykket utgave av veilederen være inkludert i kursprisen, samt ett års gratis abonnement på den digitale veilederen.

HHV-kursene tilbys også digitalt. Kurset for fagarbeidere gjennomføres på TEAMS over fire dager med 3 timers undervisning pr. dag. Over nyttår er det foreløpig satt opp kurs med oppstart i februar og i mai som nå er åpne for påmelding.

Mer informasjon om HVV-kursene og bestilling av veileder på  www.hvvkurs.no

Del dette på: