Har etablert nytt proffkonsept

Tre bedrifter går sammen om å starte et nytt proffkonsept med ny butikk i Oslo.

Her er logoen til det nye firmaet.

Mur & Tak Proff AS er et nytt konsept nylig åpnet i Grorudveien 55 i Oslo.

Malorama, Scantools og Taksenteret Oslo AS har gått sammen om å etablere et nytt proffkonsept innen mur-, tak- og fasadeprodukter.

Denne etableringen skjer ved at Taksenteret Oslo og Scantools AS fusjonerer, og Malorama AS kjøper seg inn med 55 prosent i det fusjonerte selskapet. Dagens eiere av Taksenteret Oslo AS, Anders Pettersen og Kim Wangen, vil sammen med eier av Scantools AS, Michael Christensen, eie 15 prosent hver.

– I lang tid har vi sett behov for et nærmere samarbeid for å bearbeide markedet. Vi har mange felles interesser, og vi vil nå få et sterkere grep om hele dette markedet, sier daglig leder i Mur & Tak Proff Anders Pettersen til Murmesteren.net.

Han ser at mange entrepriser, spesielt rehabiliteringsprosjekter, veldig ofte inkluderer flere av deres kunder innenfor både tak, mur, og maling.

Et proffkonsept som kan tilfredsstille bransjens krav til produktsammensetning, kunnskapsformidling og logistikk har lenge vært et ønske blant initiativtagerne Anders Pettersen, Kim Wangen og Michael Christensen, etter til sammen nesten 60 års erfaring i bransjen, heter det i en pressemelding som er sendt ut.

Dekker alle behov

Malorama er et stort salgs- og distribusjonsselskap innenfor maling og gulv, med tilbehør.

– Murerbransjen har aldri tidligere hatt et proffkonsept som kan dekke alle deres behov for materialleveranser. Vi ønsker å dekke behovet for en leverandør som kan tilfredsstille bransjens krav til produktsammensetning, kunnskapsformidling, logistikk og samarbeid ved å tilby alt til mur, fasader og tak, den femte fasaden, sier Anders Pettersen.

 

Del dette på: