Kjøper opp mur-konkurrent

Mur og Fasadearbeider AS er kjøpt opp av konkurrenten Tveiten & Riis Murmesterfirma AS.

Tveiten & Riis har nå blitt større ved oppkjøp. Foto: Anders Forsberg

Med en årlig omsetning på rundt 10 millioner kroner vil Mur og Fasadearbeider AS forsterke virksomheten til Tveiten & Riis Murmesterfirma AS, som omsetter for 75 millioner kroner årlig.
Fra å konkurrere i markedet i Vestfold og Telemark, slår de nå kreftene sammen for gode faglige arbeider med flis, teglstein, mur og puss.
– Vi gjør dette for å bli sterkere i markedet og får muligheten til å ta på oss flere større prosjekter. Nå knytter vi til oss et firma med lang erfaring og et godt rykte ute i markedet, sier daglig leder i Tveiten & Riis Murmesterfirma, Kjetill Tveiten.

Lang erfaring

Tom Barland har over 30 års erfaring fra bransjen og har dyktige medarbeidere som har jobbet mest med fasade og pussarbeider. Foruten Vestfold og Telemark vil det også bli utført arbeid i Buskerud og mot Sørlandet.
– Vi har delvis jobbet for noen av de samme entreprenørene, og så langt er nyheten om oppkjøpet mottatt positivt. Nå overtar Tveiten & Riis Murmesterfirma alle prosjekter som Mur og Fasadearbeider har gående og alt kommer inn under vårt firmanavn, sier Tveiten.
Del dette på: