Øker fokuset på logistikken

BMC ønsker å styrke fokuset på logistikk og har derfor ansatt Stig Thorstensen (50).

Gjermund Fischer (t.v.) kan ønske Stig Thorstensen velkommen til BMC.

BMC har et hovedfokus på å levere kvalitet og service, og derfor styrker de nå logistikkavdelingen med en nyopprettet stilling som logistikkleder.

Stig Thorstensen kommer fra stillingen som driftssjef hos Byggmakker Carlsen Fritzøe Sandefjord, og startet i sin nye jobb 6. april.

– Vi er allerede gode på logistikk og det er et av våre store fortrinn, men det er alltid rom for forbedringer og utvikling forteller daglig leder i BMC, Gjermund Fischer i en pressemelding.

12 logistikksentre

I dag har BMC 12 logistikksentre langs kysten, fra Oslo til Tromsø, som forsørger kundene med hele produktsortimentet.
– Jeg kommer fra stillingen som driftssjef for ett sentrallager og når mulighet kom for å få lov til ha ansvaret for 12 logistikksentre, så ble fristelsen for stor. BMC har et godt rykte i bransjen og det har jeg tenkt til å gjøre enda sterkere. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene og takker for mulighet til å være med på laget, sier Thorstensen.

Flere satsningsområder 

Gjermund Fischer kan også fortelle at BMCs logistikkavdeling også styrkes på andre områder:
– Vi har vært etablert med SLP Logistikksenter på Rødskjær, Harstad i noen år og nå er utvidelsen av byggevareterminalen der godt i gang. Totalt sett er utbyggingen estimert til å havne på rundt 25 millioner, med blant annet tre nye haller, hvor den første skal være ferdigstilt sommeren 2021. Vi ser at det skjer mye i denne regionen og plasseringen vi har i Harstad er et meget godt utgangspunkt for det som skjer i Vesterålen, Narvik, Harstad og Evenes, sier Fischer.

Del dette på: