Gjenvalg både på leder og murmester

På generalforsamlingen til Byggenæringens Landsforening (BNL), som nylig be avholdt, ble Haakon Tronrud (Trondurd Eiendom) enstemmig gjenvalgt som styreleder. Også murmester og formann i NML, Hans-Kristian Meling, ble gjenvalgt som styremedlem.

Haakon Tronrud gjenvalgt som styreleder i BNL

Medlemmene og BNLs administrasjon er svært glade for å få et styre bestående av meget kompetente og fremoverlente nye og gamle representanter som kan videreføre det gode styrearbeidet. Haakon Tronrud har lang erfaring fra BNL, og vi ser frem til et godt samarbeid mellom styret og administrasjonen for å styrke BNL ytterligere. Jeg er spesielt glad for at vi har fått en bedre kjønnsbalanse og fortsatt har en god miks av representanter for både store og små BNL-firmaer i styret, sier Nina Solli, adm. direktør i BNL. 

Haakon Tronrud kommenterte gjenvalget på denne måten: – Jeg takker BNLsmedlemmer for tilliten ved å bli gjenvalgt. Jeg skal gjøre det jeg kan i denne rollen for å synliggjøre byggenæringen, tydeliggjøre den store verdiskapningen vi bidrar med og skape best mulig rammevilkår for videre utvikling. Vår næring står i en urolig tid med mye usikkerhet fremover. Da er et sterkt og omforent BNL et viktig verktøy for å utvikle Norges største fastlands- og distriktsnæring. Jeg vil også benytte anledningen til å ønske Malin og Vera velkommen til BNLs styre og takker de avgåtte styremedlemmene BenthA. Eik og Bjarne Hønningstad for godt styrearbeid.  

Også murmester Hans-Kristian Meling fikk fornyet tillit som styremedlem og representerer murerne som nylig valgte å fortsette å ha tilhørighet i BNL og NHO. 

BNLs nye styre består av følgende: 

  • Haakon Tronrud, styreleder(Tronrud Eiendom) 
  • Torkild Korsnes, nestleder(K. Lund AS) 
  • Hans-Kristian Meling (Murmester Haldor Meling AS) 
  • Eirik Gjelsvik (Backe-gruppen) 
  • Malin Bryntesson (Icopal Tak) 
  • Vera Flatebø (Moelven industrier) 
  • Jimmy Bengtsson (Veidekke) 
  • Karsten Totland Raddatz (Hageform) 
Del dette på: