Hedret for godt murverk

Både Solid Entreprenør på Rolvsøy og Murercompaniet i Drammen ble hedret for godt murverk på Norsk murdag 2022.

Glade vinnere av Murverksprisen 2022 for Urban Villas. Fra venstre: Ronny Groth (Solid Entreprenør), Mateusz Galej (Solid Entreprenør), Eivind Nygaard (Code arkitektur), Ole Einejord (Code arkitektur) og Elena Gimeno Sanz (Code arkitektur).

Den siste delen av Norsk murdag 2022 var viet et historisk prisdryss. I år ble det ikke bare den tradisjonelle Murverksprisen, men også en helt ny pris: Murbransjens Spesialpris. Det ga velfortjent heder både til arkitekter, murerbedrifter og byggherrer.

Årets Murverkspris ble tildelt byggetrinn 1 i Urban Villas i Magasinparken i Ski. Arkitekt har vært CODE arkitektur as med Dronninga Landskap as på uteormårdene. Murarbeidene er utført av Solid Entreprenør as og Lasse Holst as (bygg A).

Det var komplisert, det var mye greier, men det gikk overraskende fint, Tusen, tusen takk, sa en strålende fornøyd Ronny Groth i Solid Entreprenør da han presenterte prosjektet. Han rettet også en stor takk til Wienerberger for godt samarbeid.

Murbransjens Spesialpris ble tildelt Ungen. Arkitekt har vært Gartnerfuglen arkitekter. Murarbeidene er utført av Murercompaniet.

Astrid Rohde Wang fra Gartnerfuglen Arkitekter fortalte at det var vanskelig å få murere til å ta prosjektet som er et skallmursbygg med to vanger i halvsteins bredde.

Men etter at vi fikk Murercompaniet på laget, gikk det helt fint og det ble et fint samarbeid, sa Wang.

– Det var et komplisert prosjekt, men det ble veldig bra, sa en stolt Admir Duric i Murercompaniet etter prisutdelingen.

Fikk Murbransjens Spesialpris 2022 for Ungen: Astrid Rohde Wang fra Gartnerfuglen Arkitekter sammen med Admir Duric i Murercompaniet.

Del dette på: