Ny produkt- og bærekraftsjef

Xella har ansatt ny produkt- og bærekraftsjef.

Xella har nylig ansatt Joakim Wandegren som ny skandinavisk produkt- og bærekraftsjef.

Til tross for vanskelige tider i byggebransjen har byggevareprodusenten Xella valgt å ekspandere i Skandinavia. De har blant annet valgt å ansette Joakim Wandegren som ny skandinavisk produkt- og bærekraftsjef.

Wandegren er for mange et kjent fjes i Xella, hvor han var salgssjef for det svenske markedet frem til 2017. Han har gjennom årene jobbet i flere av de ledende materialproduserende selskapene i Sverige, og takket være sin erfaring er han i dag spesialist på mur- og steinhus i lettbetong og lettklinkerbetong. Siste stilling var som produktsjef for forretningsområdene blokk- og fasadepusssystemer hos Finja Betong AB.

Wandegren er utdannet ingeniør og vil i sin rolle hos Xella være et viktig tannhjul i arbeidet med å drive selskapets utvikling innen bærekraft og sørge for at produktutviklingen går i takt med den grønne omstillingen. I tillegg vil Wandegren støtte selgerne, kundene og kundene med tekniske spørsmål – i alle selskapets markeder i Skandinavia.

– Jeg har valgt å gå tilbake til Xella fordi jeg rett og slett elsker materialet og produktene. I tillegg er det en perfekt stilling for en som meg, som både har en kommersiell og en teknisk side, samtidig som jeg har bærekraft som et mantra for alt jeg jobber med. Jeg gleder meg veldig til å kunne utnytte begge sider av meg selv og samtidig fungere som et bindeledd mellom Skandinavia og vårt tyske hovedkontor, sier Wandegren.

Del dette på: