Er du Norges beste flislegger?

Murmesternes Forening Oslo og Flisekompaniet inviterer alle flisleggere mellom 18 og 30 år, jenter og gutter, til å melde seg på kvalifisering til NM tittelen “Norges beste Flislegger under 30 år”.

Er du Norges beste flislegger? Nå kan du melde på deg på NM i flislegging.  Illustrasjonsfoto

Vinneren av den gjeve NM-tittelen kvalifiseres automatisk til å delta i EM konkurransen (PCI-Alpencup) i Sveits 28. juni til 01.juli 2023. Deltakere får dekket utgifter i forbindelse med reisen.

Dette er en konkurranse for å fremme godt håndverk blant yngre flisleggere initiert av European Union of Tile Associations (EUF), som et rekrutteringstiltak for flisleggerbransjen i Europa.

PCI-Alpencup er en europeisk lagkonkurranse for flisleggere. Det er to på hvert lag og deltakende land fra hele Europa. Konkurransen arrangeres av den tyske limprodusenten PCI og arrangeres i Dagmersellen i Sveits. Konkurransen har lange tradisjoner med å kåre Europas beste flisleggerne under 30 år.

Slik melder du deg på

Arrangøren oppfordrer nå flisleggere mellom 18 – 30 år med gode ferdigheter til å melde seg på. Konkurransen er en lagkonkurranse bestående av to personer. Man kan melde seg på som par eller enkeltvis, aggangøren setter sammen lag i etterkant.

I påmeldingen må det være med informasjon om hvorfor du vil delta, referanser og bilder av utførte arbeider. Deretter vurderer en fagkomité påmeldte deltakere og velger ut et utvalg som går til en uttakskonkurranse på Kuben yrkesarena i Oslo i begynnelsen av juni. Der vil deltakerne få en praktisk oppgave. Laget som vinner her vil representere Norge i PCI-Alpencup som arrangeres i Sveits fra 28. juni til 1. juli i år. Arrangøren dekker utgiftene for det norske laget som i tillegg vil ha med Lars Eikemo-Rolfsen som mentor.

– Nå håper vi mange melder seg på. Dette er en fin måte å få oppmerksomhet for faget, men det er også en gylden måte å få god profilering av flisleggere og bedriftene de jobber i. Vi vil jobbe for å skape god mediedekning og i alle faser av konkurransen, sier Knut Asper som oppfordrer både flisleggere og bedrifter til å melde på lag i til Norgesmesterskapet.

Frist for påmelding er allerede 17. april.

Her melder du deg på

Del dette på: