Inviterer til kalkmøte i Oslo

Nordisk Kalkforum inviterer til kalkmøte ved Kirkeristen i Oslo tirsdag 25. april. Det blir befaring på anlegget og en god kalkprat i etterkant.

Nordisk Kalkforum inviterer ved Kirkeristen i Oslo tirsdag 25. april Foto: Riksantikvaren og Camilla Sandem Dhelie

Oppmøte ved Brannvakten/Kirkekontoret i Karl Johans gate tirsdag 25. april kl. 17:00. Derfra går ferden til Kirkeristen. Anlegget med opprinnelse fra 1840-tallet står i dag overfor store tekniske utfordringer, og det forventes omfattende arbeider i tiden som kommer. Camilla Sandem Dhelie tar deltakerne med på befaring ved og inne i anlegget. Etterpå blir det kaffe og en god kalkprat.

Grunnet anleggets tilstand er det satt et tak på antall deltakere på 25 personer, så her er det først til mølla. Blir det stor interesse vil arrangøren se på mulighet for å arrangere en «ekstraomgang».

Påmelding til Inger-Marie Aicher Olsrud på e-post imo@ra.no eller telefon 982 02 803 innen 24. april.

Del dette på: