Kjøper 51 prosent av Bergen Mursenter

Modena Gruppen AS har inngått en avtale om å kjøpe 51 prosent av aksjene i Bergen Mursenter AS, en velkjent aktør i murerbransjen i Bergen.

Tommy Ivesdal er CEO i Modena Gruppen som nå har kjøpt 51 prosent av aksjene i Bergen Mursenter AS.

Selskapet ble etablert i 2016 av en gruppe av byens murmestre sammen med Per Gunnar Fjelltveit som har vært daglig leder siden.

– Dette er ett riktig og strategisk neste steg for Bergen Mursenter. Sammen med Modena vil vi kunne tilby ett nærmest komplett sortiment til murerbransjen og høy faglig kompetanse innenfor mur og flis i regionen, sier Per Gunnar Fjelltveit.

Oppkjøpet markerer begynnelsen på et spennende samarbeid, med mål om å skape et unikt og felles kompetansesenter for alle som er glad i mur og flis. Fra 1 oktober vil Modena Midtun og Bergen Mursenter flytte sammen til Minde med ett stort innendørs lager, showrom og proffbutikk.

Per Gunnar Fjelltveit er daglig leder i Bergen Mursenter AS.

– Det at vi sammen etablerer et svært sentralt beliggende senter med hele breddesortimentet innen mur og flis lagerført, samt en stor utstilling som vil markedsføre bransjens mangfold av gode løsninger, vil bidra til en tilgjengelighet til materiell og inspirasjon for den beskrivende/tiltakshaver som er banebrytende i Bergens murerhistorie, sier Fjelltveit.

Modena Gruppen ser på denne investeringen som en mulighet til å styrke sin tilstedeværelse i regionen og utvide sitt tilbud til kundene samt være en viktig del av vekststrategien til selskapet og eierne.

– Med nærmest identiske grunnfilosofier og strategier mot mur- og flismarkedet, passer Bergen Mursenter og Modena utrolig godt sammen. Dessuten er historien til selskapene ganske like; Modena i Rogaland (opprinnelig Mur & Bygg) ble i sin tid startet av en gruppe murere som hadde behov for en totalleverandør av mur-relaterte byggevarer og fliser. Med tiden ble Mur & Bygg kjøpt og etter hvert fusjonert med Modena Fliser i Kristiansand, hvor også vår eier L T L AS har base. Siden da har Modena, med hovedkontor i Sandnes, ivaretatt grunnfilosofien ved å være en totalleverandør og et kompetansesenter for murerfaget og proffmarkedet, og vokst til å være representert i store deler av Norge. Vi ser virkelig frem til å utvikle markedet i Bergen og omegn sammen med Bergen Mursenter, sier Tommy Ivesdal, CEO Modena Gruppen.

Bergen Mursenter vil fortsette å operere som en selvstendig enhet med støtte fra Modena Gruppen.

Del dette på: