Murmestre dobler beløpet til Kreftforeningen

Murmesternes Forening Oslo løp i fjor Holmenkollstafetten og samlet inn 25.000 til Kreftforeningen. I år er målet å samle inn 50.000 kroner.

Murmesternes forening Oslo og leverandører løp inn 25 000 kroner til Kreftforeningen i Holmenkollstafetten i fjor. Murmesterne stiller på startstreken også i år og har mål om å samle inn 50.000 kroner. 

– Fjorårets Holmenkollstafett og innsamling ble veldig vellykket. Vi ønsker å gjøre det samme i år, men denne gangen øker vi beløpet til 50 000 kroner siden også Murmesternes Forening Oslo er arrangør av NML sitt landsmøte for 2024, sier initiativtaker Stefan Warming-Guttorm hos Murmester Knut Guttorm AS.

Det er nå opprettet en spleis for formålet.

– Mange mennesker opplever gjennom livet å miste noen bekjente/familie medlemmer til kreften. De mest uheldige av oss opplever dette selv. Derfor syntes vi i Murmesternes Forening det er viktig å støtte kreftforeningen i sitt gode arbeid. Vi oppfordrer alle våre medlemmer, NML sine lokale foreninger, sponsorer og andre bekjente til å støtte denne spleisen, sier Guttorm.

Del dette på: