Satser nordover med eget showroom

Wienerberger har ansatt murer Marius Trøan Qvam og etablerer showroom i Trondheim. Det er grunnmuren i en større satsing på tegl fra Midt-Norge og nordover. 

Marius Trøan Qvam er nyansatt leder for Region Nord i Wienerberger Norge. Foto: Wienerberger

– Med 20 års erfaring, åtte år som murer og 12 år i salg av byggevarer, har teglstein alltid vært en av mine lidenskaper. De siste årene har jeg satt jeg meg som mål å bli en del av Wienerberger-teamet, og det er utrolig gøy at jeg har nådd målet mitt som nå har åpnet opp for nye ambisjoner – det er nå arbeidet begynner, utdyper Qvam, ny leder for Wienerberger region nord.

– Å knytte Midt- og Nord-Norge nærmere til Wienerberger og sikre den samme gode opplevelsen som på Østlandet er en avgjørende oppgave for meg. Ett av målene mine er at det skal bli brukt mer tegl i den nordligste delen av Norge, alt fra Nordmøre og oppover, og hjelpe entreprenører og arkitekter i å velge tegl. Med bakgrunn som murer, kan jeg også bidra som sparringspartner på utførelse inn mot prosjekter, noe som passer godt inn i Wienerbergers modell med prosjekteringsavdeling. Showrommet i Trondheim er ikke stort i størrelse, men vi skal få maks ut av det for å inspirere og bistå med å ivareta arkitektens visjoner på best mulig måte med å vise alle de ulike formatene og strukturer i tegl, sier Qvam.

Qvam hadde sin første arbeidsdag hos Wienerberger den 1. mars.

Del dette på: