FagFlis kjøper Odin Flissenter AS i Bergen

FagFlis ved L-Flis & Interiør AS har signert avtalen om oppkjøp av Odin Flissenter AS (FagFlis Bergen). Oppkjøpet styrker konsernets posisjon i Vestland og er et viktig skritt for å styrke FagFlis-kjedens posisjon i fylket.

Atle Haug (til venstre) og Hans Jørgen Gjertsen etter signert avtale i Bergen.

– Odin Flissenter AS er en solid bedrift med god ledelse og fagkompetanse, og vi er veldig glade for å kunne ønske selskapet velkommen i L-Flis & Interiør AS. Oppkjøpet er et strategisk grep for å styrke FagFlis-kjeden for videre vekst med egeneide butikker i Vestland, sier administrerende direktør Henning Jansen.

Odin Flissenter AS har i vært en del av FagFlis-kjeden som franchisetager siden 2003, best kjent som FagFlis Bergen. Bedriften har vist seg robust med god drift forankret i FagFlis-kjedens felles kjerneverdier; Troverdige, etterrettelige og forutsigbare. På linje med FagFlis-kjeden har selskapets primære satsing vært mot det profesjonelle markedet med håndverkere, entreprenører, utbyggere og det beskrivende ledd. Odin Flissenter har en omsetning på over 30 millioner i 2023.

Henning Jansen, administrerende direktør i L-Fis & Interiør AS.

Selskapet ble startet i 2003 av Hans-Jørgen Gjertsen, og har drevet salg av fliser hovedsakelig mot det profesjonelle markedet. Lokalene består av butikk og utstillinger, salgskontor og lager og har en etablert posisjon i markedet for keramiske fliser i Bergen.

– Det vil ikke bli merkbare endringer for våre kunder i Bergensområdet. Vi gleder oss til å ta fatt på arbeidet med å videreutvikle Odin Flissenter sammen med de ansatte i Bergen, og vi skal gjøre Odin til en enda bedre aktør sammen med våre eiere Neumann Bygg AS som ervervet aksjene i FagFlis i 2022. Reisen er så vidt i gang og vi gleder oss til å se hvor ferden tar oss, sier Henning Jansen.

Del dette på: