Enstemmig inn i Bygghåndverk Norge

Det var ingen stemmer imot da Norske Murmestres Landsforening stemte over om de skulle melde seg inn i Bygghåndverk Norge.

Administrerende direktør i Bygghåndverk Norge (til venstre) ønsker styreleder Hans-Kristian Meling og Norske Murmestres Landsforening velkommen inn i foreningen. (Foto: Oddbjørn Roksvaag)

Generalforsamlingen i Norske Murmestres Landsforening ble i dag gjennomført på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo i anledning organisasjonens landsmøte. På sakskartet stod flere saker. Den aller viktigste var saken om murmesterne skulle melde seg inn i Bygghåndverk Norge etter at de tidligere i år var klokkeklare på å melde seg ut fra NHO Byggenæringen.

Styrets innstilling lød som følger:

a) Organisering av Norske murmestres landsforening, forslag fra styret om innmelding av Norske Murmestres Landsforening til Bygghåndverk Norge.

b) Forslag fra styret om endring av lokallovene slik at disse harmonerer med endringene fra ekstraordinær generalforsamling 25. januar 2024.

Da de vel 80 delegatene gikk til avstemning, ble de som var imot bedt om å vise det med stemmetegn. Det var det ingen som gjorde, og en enstemmig generalforsamling ga sin tilslutning til styrets innstilling, både på innmelding og at lokallovene endres slik at det ikke står NHO, men Bygghåndverk Norge.

Del dette på: