Torvald (92) deltok på landsmøtet

92-årige Torvald Valland var landsmøtets desidert eldste deltaker.

Mange ville ha en ord med den gamle NML-veteranen under banketten på landsmøtet.

Torvald Valland er et kjent navn innenfor både NML og NHO. Selv om det er mange år siden han var både yrkesaktiv og aktiv i organisasjonslivet, deltok han på landsmøtets bankett i en alder av respektable 92 år!

Valland deltok på sitt første landsmøte i 1969 og var styreformann i NML i flere perioder. Han var også med og startet NHO i sin tid. Valland er opprinnelig fra Øystese i Hardanger, men flyttet til Oslo på midten av 50-tallet. Der jobbet han hos Ragnar Evensen og hadde på det meste 120 murere i arbeid.

Valland er én av fem æresmedlemmer i NML.

Torvald Valland (94) deltok på landsmøtets bankett og var med solid margin landsmøtets eldste deltaker.

Del dette på: