Følg Murmesteren på Facebook

Slik så vår Facebook-side ut i slutten av januar 2015.

Slik så vår Facebook-side ut i slutten av januar 2015.

Murmesteren har i noen måneder hatt en Facebook-side hvor vi har delt lenker av interesse for leserne. Stille og rolig har vi bygget opp et tresifret antall tilhengere. Når nettutgaven av Murmesteren lanseres er det naturlig at vi også deler lenker til våre egne artikler. Lik oss på Facebook, så får du våre oppdateringer i din nyhetsstrøm.

Vær oppmerksom på at Facebook ikke viser fram sider så ofte for deg dersom du ikke er aktiv og viser at du følger med med likerklikk eller kommentarer. Du kan risikere å miste oss i nyhetsstrømmen på Facebook fordi Facebook viser fram det du engasjerer deg i. Du har likevel alltid muligheten til å følge med ved å gå til www.facebook.com/murmesteren. Følg den samme lenken for å like oss.

Del dette på:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CAPTCHA ImageChange Image