Brudd i meklingen for byggfag

riksmeklerFellesforbundet har i dag meldt brudd i meklingen for Fellesoverenskomsten for byggfag. Plassfratredelsen omfatter alle medlemsbedriftene i NHO som er omfattet av overenskomsten.

Fellesforbundet har i dag meldt brudd i meklingen for byggfagene. Mekler er Carl Petter Martinsen. Plassfratredelsen omfatter alle medlemsbedriftene i NHO som er omfattet av overenskomsten. Meklingenfristens utløp er tirsdag 5. april kl 24.00.

Under meklingen er partene pålagt taushetsplikt og det er kun Riksmekleren som har anledning til å informere om fremdrift i meklingen.

Samtlige bedrifter tilsluttet NHO som er omfattet av Fellesoverenskomsten for byggfag vil kunne bli tatt ut ved en eventuell konflikt, melder Byggenæringens Landsforening (BNL).

Dersom meklingen ikke fører frem, vil det bli konflikt fra arbeidstidens begynnelse kl 06.00 onsdag 6. april. Berørte bedrifter vil få informasjon fra BNL via e-post.

18. mars meddelte Fellesforbundet at de har brutt forhandlingene med BNL også på Overenskomsten for byggeindustrien, og dette oppgjøret er også gått til mekling.
Det er berammet mekling for Overenskomsten for byggeindustrien 7. og 8. april.

Del dette på:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CAPTCHA ImageChange Image