Lanserer portal for seriøse håndverkere

Håndverkerforeningen i Trondheim med ny søkeportal på sin hjemmeside. Faksimile.

Håndverkerforeningen i Trondheim med ny søkeportal på sin hjemmeside. Faksimile.

Hvor skal kundene finne seriøse håndverkere? håndverkerforeningen i Trondheim har i dag lansert sin egen portal hvor kundene skal finne de seriøse håndverkerne. Bedrifter som forholder seg til lover, regler og forskrifter i bransjen.

Det er kun håndverkerforeningens 250 medlemmer som er med i søkeportalen, forteller foreningens direktør Kristian Dahlberg Hauge til Adresseavisa.

– Når vi lanserer de nye nettsidene våre onsdag, er det fordi vi ønsker å opprettere en forbrukervennlig portal for de som ønsker å engasjere medlemsbedrifter av håndverkerforeningen til oppdrag.

– Vi kan ikke utstede garantier. Men våre medlemsbedrifter har forpliktet seg til å jobbe for våre retningslinjer. De har også et rammeverk å forholde seg til gjennom at de er medlemmer av laug som også har egne retningslinjer, sier Hauge til avisa.

Den viktigste funksjonen på de nye nettsidene er en egen forbrukervennlig søkeportal blant alle våre medlemsbedrifter innenfor ulike bransjer. Vi håper dette vil bli et foretrukket søkeverktøy for forbrukere på jakt etter håndverkstjenester med fokus på kvalitet og seriøsitet! skriver foreningen på sin Facebook-side.

Med sine 250 medlemsbedrifter fra 22 ulike håndverksfag regner foreningen seg som en stor aktør for påvirkning av rammebetingelser i regionen. Foreningens viktigste arbeidsområder er fagopplæring og rekruttering til fagene våre, og vi samarbeidet tett med Sør-Trøndelag fylke og bransjenes opplæringskontor om dette arbeidet. Vi samarbeider også tett med fylket og kommunene i regionen om anbuds- og kontraktbestemmelser, heter det på Håndverkerforeningen i Trondheims hjemmeside, handverk.no.

Del dette på:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CAPTCHA ImageChange Image