Innlemmer flisbransjen – FagFlis første medlem

Norsk Murforum skifter navn til Norsk Mur- og Flisforum. FagFlis er den første flisaktøren som går inn i foreningen som har mål om å samle mur- og flisbransjen.

Administrerende direktør Henning Jansen (til venstre) i FagFlis-kjeden og styreleder i Norsk Mur- og Flisforum, Stig Skarbø.

Norsk Murforum ble startet i 2016 for å fremme bruken av mur, puss og flis. I tillegg er foreningen en pådriver for å øke kompetansen i bransjen. Norsk Murforum arrangerer Norsk Murdag og deler ut Murverksprisen.

Nå styrker bransjeforeningen satsingen på flis og skifter navn til Norsk Mur- og Flisforum.

– Flisbransjen er en viktig og naturlig del av murbransjen. Derfor er det naturlig at også denne delen av bransjen er med i en forening som har som mål å samle leverandører og utførende i bransjen. Det gjøres tydelig gjennom at vi skifter navn. Det er en milepæl at FagFlis nå har blitt medlem som den første fra flisdelen av bransjen, sier styreleder i Norsk Mur- og Flisforum, Stig Skarbø.

FagFlis-kjeden står for 25 prosent av den norske importen av keramiske fliser målt i kvadratmeter. Kjeden har 25 butikker i Norge.

– Vi er veldig fornøyde med at flisfaget blir en del av Norsk Mur- og Flisforum. FagFlis-skolen, i samarbeid med Norske murmestres landsforening, har i flere år bidratt i opplæringen av vg1- og vg2- elever og lærlinger i bedrift, i tillegg til generell kompetansebygging hos våre kunder. I årene fremover blir det svært viktig å rekruttere og utdanne unge mennesker som finner mur- og flisfaget attraktivt. Vi ønsker å være med å påvirke og støtte opp under satsingen med å samle mur- og flisbransjen, og samtidig høyne kompetansen i bransjen, sier administrerende direktør Henning Jansen i FagFlis-kjeden.

Del dette på: