Gir bort lass til dugnad

Leca har lansert en dugnadsaksjon der de inviterer alle landets lag, foreninger og klubber til å sende inn sine ønskede prosjekter og kanskje vinne et lastebillass med Leca. De har fått med seg Marit Bjørgen som frontfigur. Marit kommer selv fra en kultur der dugnad og frivillighet er en forutsetning, og ville ikke vært der hun er uten den norske frivillighets- og dugnadsånden. Foto: Weber.

Leca har lansert en dugnadsaksjon der de inviterer alle landets lag, foreninger og klubber til å sende inn sine ønskede prosjekter og kanskje vinne et lastebillass med Leca. De har fått med seg Marit Bjørgen som frontfigur. Marit kommer selv fra en kultur der dugnad og frivillighet er en forutsetning, og ville ikke vært der hun er uten den norske frivillighets- og dugnadsånden. Foto: Weber.

I begynnelsen av måneden sparket Leca i gang en dugnadsaksjon der de inviterer alle landets lag, foreninger og klubber til å sende inn sine ønskede prosjekter og kanskje vinne et lastebillass med Leca.

Carl Petter Simonsen, salgssjef i Weber er entusiastisk til aktiviteten, og ikke minst hvem de har fått med seg som frontfigur til kampanjen, nemlig ingen ringere enn Marit Bjørgen.
– Leca har en lang og stolt tradisjon når det gjelder dugnader. Det er enormt mange bygg ute i landet som er satt opp av ivrige dugnadsgjenger og glade amatører. Ikke minst ser vi at frivillighets-Norge har lagt ned stort innsats i alle år på å virkeliggjøre sine drømmer om alle slags små og store anlegg. Vi har i flere år samarbeidet med skilandslaget, og har vært tett på det arbeidet som legges ned både på elite- og bredde-nivå i Norge. Dette synes vi er så verdifullt at vi gjerne vil bidra.

Et lastebillass med gratis Leca
– Alle lag, forening og klubber oppfordres til å søke om gratis materialer til sitt ønskeprosjekt. Vi tenker ikke bare på idretten her. Tilbudet gjelder alle slags dugnadsgjenger. Speidere og syklubber, motorsykkelklubber og velforeninger, Lions Club og båtforeninger. Så lenge du har et godt dugnadsprosjekt kan du søke. Vi har heller ingen grenser for hva slags bygg du kan søke om. Garasjer, klubbhus, garderobeanlegg, utegrill, støttemur eller terrasser. For å ha nevnt noe.
– Hver uke i juni og juli kårer vi en vinner. Prosjektene legges på sosiale medier og der kan alle gå inn og stemme på de prosjekter de mener bør få støtte.

Simonsen sier han er klar over balansen mot den profesjonelle delen av bransjen. Leca håper denne konkurransen skal vekke opp og sette i gang flere prosjekter som tilfaller profesjonelle aktører lokalt. Mange av disse prosjektene ville uansett ikke blitt overlatt til profesjonelle håndverkere.

Del dette på:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CAPTCHA ImageChange Image