En av årets viktigste innovasjoner

Hey´di ble nominert til årets innovasjonspris for Waterseal.

– Byggenæringens Innovasjonspris 2017 gikk til en aktør som har jobbet innovativt for å møte morgendagens krav til en grønnere og smartere byggenæring. Vinneren har utviklet en unik kompetanse innen sitt fagfelt og har muligheter for bred anvendelse i flere bruksområder.

Under årets Bygg Reis Deg nylig ble Byggenæringens Innovasjonspris 2017 tildelt Heatwork med produktet CliWi.
De representerer mangfoldet i norsk byggenæring og fremstår som en god representant for norsk kvalitet og design. Vinnerens produkt bidrar til en fossil- og utslippsfri byggeplass med betydelig økonomiske og miljømessige gevinster, begrunnet juryleder Kristin Malonæs.

Men også en leverandør til vårt fag var blant de nominerte til innovasjonsprisen. Hey´di ble nominert for sitt nye produkt Waterseal.

Hey´di hadde flere nyheter på sin stand. Den største(?) er kanskje Waterseal, som også var nominert til Byggenæringens innovasjonspris.

Dette er et produkt som blir varig vanntett, forteller Stig Roar Johansen. Den er nå lansert som fiberpuss, men blir også lansert som bestanddel i fliselim, slemminger og kalkbaserte malinger. Dette vil skje over tid, men Hey´di vil lansere produktene etter hvert som de er klare.

Waterseal kan legges inn i alle typer sement- og kalkbaserte produkter. Med denne tilsatsen i produktene skal de bli helt tette for vann i dråpeform. Dette er et egenutviklet produkt hos Hey´di og det skal ikke finnes tilsvarende produkter i det skandinaviske markedet, sier Johansen.

______________________________
Tekst og foto: Knut Randem

Del dette på:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CAPTCHA ImageChange Image