Kontrakt på nytt sykehus

Helse Stavanger (SUS2023) har inngått avtale med Smistad mur og flis AS om å levere innervegger av murte betongblokker til det nye universitetssykehuset i Stavanger.

Her ser vi fra venstre; administrasjonsleder Anita Smistad, daglig leder Harald Smistad og prosjektleder Harald Helleland i Smistad mur og flis AS.

10 millioner kroner er kontrakten for det arbeidet som Smistad mur og flis AS har inngått.

– For oss betyr dette at vi har langsiktighet og kan planlegge fremover, og det er viktig for å sikre arbeidsplassene våre. Vi forventer at mellom 5 og 8 personer fra oss kommer til å være sysselsatt med denne jobben når vi starter opp, sier Anita Smistad, administrasjonsleder i Smistad mur og flis AS.

Familieselskapet med solid forankring i Karmsund ved Haugesund har over 25 års solid erfaring fra bransjen og har i dag 22 ansatte.

Leveransen på innervegger av murte betongblokker som skal leveres til det nye universitetssykehuset i Stavanger gjør at de nå forbereder å bruke 6500 m2 med betongblokker. Dette utgjør en solid mengde, totalt vil det gå med ca. 80 000 betongblokker som veier 25 kg stykket.

God erfaring

– Vi har god erfaring med å levere til offentlige prosjekter og ser frem til å starte samarbeidet med SUS2023 og teamet der. Våre folk er god kjent med å jobbe med sykehusbygg fordi vi har avtaler om leveranser til nybygg på Haukeland universitetssykehus i Bergen, der de bygger ny barneavdeling, sier Smistad.

– Det er kjekt å se at et familiedrevet selskap som Smistad mur og flis AS skal levere til vårt nye universitetssykehus, og jeg ønsker dem velkommen i «familien» av leverandører fra Rogaland. Nå skal vi gjøre vårt for å få til et godt samarbeid og sikre at vi sammen er klare til å få alt på plass i rett tid, sier Kari Gro Johanson, prosjektdirektør for SUS2023.

Del dette på: