Inspirerte videregående-elever

Murmesternes forening Oslo har nylig holdt kurs for elever fra Kuben, Stovner og Hellerud videregående skoler.

Murmesternes forening Oslo har nylig holdt kurs for elever fra Kuben, Stovner og Hellerud videregående skoler.

Dette er niende året på rad Murmesternes forening Oslo holder kurs på Hellerud med god hjelp fra oldtimers og bransjen.

BMC, FagFlis, Hey’di, Randers og Einar Stange bidro med materialer til elevene. Einar Stange og FagFlis stilte også med instruktører. Flere av leverandørene delte ut både klær og andre gaver til elevene som deltok på kurset.

– I år dro vi også inn vg2 betong og mur-klassen i opplegget vårt. De fikk en egen prøve som de skulle gjennomføre over disse to ukene. Både vg1 og vg2 samlet seg siste dagen inne på murverkstedet for pizza og diplomutdeling, sier fagkonsulent Espen Kurverud i Murmesternes forening Oslo som ikke er i tvil om at dette er vel anvendt tid.

– Vi ser at disse kursene gjør at flere velger betong og mur på vg2, sier Kurverud.

Etter kurset ble det pizza og utdeling av diplomer.

Del dette på: