Legger ned, men forsikrer videre satsing på Leca

I lys av beslutningen fra Leca Norge om å avslutte produksjonen av Leca-blokker ved fabrikken i Borge, forsikrer Weber å at de fortsatt vil være en pålitelig leverandør av Leca-blokker, uavhengig av produksjonssted.

Andreas Fritzsønn, administrerende direktør i Weber

– Vi tar aktivt eierskap til denne nye fasen, og forplikter oss til å opprettholde vår posisjon som en pålitelig og innovativ leverandør for blokk- og pipesegmentet som en viktig del av vårt sortiment, sier Andreas Fritzsønn, administrerende direktør i Weber i en pressemelding, der det blant annhet heter:

«Selv om det vil være endringer i produksjonsoppsett og noen endringer i sortiment, vil Webers forpliktelse til kvalitet og service være uforandret. Weber jobber aktivt for å etablere samarbeid med sine leverandør for å sikre tilgang på et høykvalitets sortiment av Leca-blokker og pipeelementer».

– Vi forstår at våre kunders tillit er grunnlaget for vår suksess, og vi er forpliktet til å opprettholde denne tilliten gjennom å være en sikker partner og leveransepart for at våre kunder skal få tilgang til produktene de trenger, sier Fritzsønn.

– Vi er forpliktet til å sikre at våre kunder fortsetter å motta de beste produktene med minst mulig
forstyrrelser. Vårt team jobber utrettelig for å sikre at alle ordre blir levert til tiden og med den kvaliteten våre kunder forventer, avslutter Fritzsønn.

Del dette på: