Håndverksmur går inn i Norsk Mur- og Flisforum

Håndverksmur er Norges eneste murhuskjede. Gjennom merkevaren Grønn bolig jobber kjeden for å øke andelen boliger i mur i det norske markedet. Nå går kjeden inn i Norsk Mur- og Flisforum.

Styreleder Stig Skarbø (til venstre) i Norsk Mur- og Flisforum ønsker Tore Ilseng i Håndverksmur velkommen.

– Vi går inn som medlem i Norsk Mur- og Flisforum for å støtte opp om mur- og flisbransjen. Det er viktig for oss å være en del av fellesskapet og vi ser nytten av å være i en forening der det sitter både utførende og produsenter, sier daglig leder i Håndverksmur, Tore Ilseng (til høyre på bildet) som har stor tro på at flere kommer til å velge murhus i Norge fremover.

– Det er sannsynligvis ingen som har gjort så mye for boliger i mur og for de utførende i denne delen av bransjen, som nettopp Håndverksmur. Derfor er det også helt naturlig at Håndverksmur er medlem i Norsk Mur- og Flisforum, sier styreleder i Norsk Mur- og Flisforum, Stig Skarbø (til venstre på bildet) og understreker:

– Med sin inntreden styrker de den utførende delen av vår medlemsmasse. Det er en stor styrke for en forening som forener både utførende og produsenter i en og samme forening, sier Skarbø.

Del dette på: