Påmeldingsfristen for landsmøtet nærmer seg

Landsmøtet i Norske Murmestres Landsforening går av stabelen i Oslo 8.-9. juni. Nå nærmer det seg påmeldingsfrist. – Har du ikke meldt seg på, så gjør det nå, lyder oppfordringen fra Knut Asper i arrangementskomiteen.

INVITERER: John Rusvik Johansen, Knut Asper og Lars Eikemo-Rolfsen inviterer til landsmøte i Oslo i juni og minner om påmeldingsfristen 1. april.

Murmesternes Forening Oslo er ansvarlig for landsmøtet som avholdes på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. Selve landsmøtet og fagtreffet blir på fredag 8. juni med festmiddag på kvelden. På lørdag blir det faglige aktiviteter og felles middag.

Åpningen av landsmøtet vil bli avholdt på toppen av Radisson Blu Plaza Hotel, med god utsikt utover hele Oslo sentrum. Arrangørene lover et fullpakket program gjennom hele helgen med faglig og sosialt innhold du ikke vil gå glipp av. De lover også å blåse støv av tradisjonene og få lattermusklene i gang.

Nå begynner påmeldingsfristen 1. april å nærme seg.

– Vi har reservert et godt antall rom til landsmøtet. Disse er reservert til 1. april og etter det kan vi ikke garantere for at det er plass på landsmøtehotellet. Vi håper derfor at alle melder seg på før fristen, slik at alle kan bo sammen på samme hotell under landsmøtehelgen, sier Knut Asper i arrangementskomiteen og fortsetter:

– Vi har lagt opp til et allsidig program og har gått «all in». Vi har fått god hjelp av sponsorer og greier å holde en deltakerpris som bare er noen hundrelapper mer enn da vi i Oslo arrangerte vårt forrige landsmøte for 20 år siden. Vi vil oppfordre alle til å melde seg på årets store happening i bransjen, sier Asper som håper at 150 etter hvert står på deltakerlisten.

Nå jobber arrangementskomiteen med det faglige programmet og alle detaljer som må på plass i forkant for at bransjen kan komme til dekket bord, både faglig og sosialt i juni.

Les mer om program og påmelding

OSLO SENTRUM: Radisson Blu Plaza Hotel er landsmøtehotell. Foto: iStockPhoto

Del dette på: