Slidedrain lanserer nytt linjesluk

Slidedrain lanserer linjesluk som skal gi mindre vedlikehold og fleksibel montering.

Én av ti velger å ha linjesluk på baderommet. Linjesluk er designet for å plasseres helt inntil veggen på gulvet, slik at man ikke trenger å stå på sluket når man dusjer. Når sluket monteres veggnært får man også et ensidig fall på gulvet som gjør det mulig å ha store fliser i dusjsonen, som samlet gir et moderne uttrykk på baderommet.

– Våre linjesluk krever mindre vedlikehold enn eksisterende linjesluk, ettersom Slidedrain Slukrenner monteres oppå vanlige gulvsluk. Det fører til at man beholder den store sirkulære vannlåsen som tar unna hår bedre, slik at linjesluket ikke må renses noe oftere enn et vanlig sirkulært gulvsluk. Ettersom våre slukrenner monteres oppå vanlige gulvsluk, har de et romslig utsnitt til gulvslukets vannlås. Dette utsnittet er 5 cm større enn diameteren vannlåsene, som gir en mye mer fleksibel montering for rørleggeren og flisleggeren. Denne store justeringsmuligheten har vi fått svært gode tilbakemelding på fra håndverkerne, forteller Bongard.

– Slidedrain Slukrenner er designet slik at de passer like godt til nybygg som overflateoppussing, da slukrennene monteres over membranen og kan brukes oppå alle eksisterende sirkulære gulvsluk. Dette betyr at man kan få linjesluk med vår slukrenne uten å bytte ut selve gulvsluket. Dette muliggjør et topp moderne bad med linjesluk, samtidig som man reduserer miljøavtrykket og kostnadene til prosjektet, sier Bongard.

Helt siden i fjor da Slidedrain lanserte sine høydejusterbare gulvsluk med skrueløs overgang til membran, så har de fått forespørsler om de også kan lage slukrenner (linjesluk) og slukrister med innfelling av flis (tile insert). I tillegg til at flere ønsker linjesluk framfor vanlige sluk, blir det stadig mer populært med “tile insert” framfor rist over sluket. Tile insert erstatter den tradisjonelle slukristen i stål med en innfelt flis over sluket, slik at hele dusjonen blir flislagt.

– Våre nye slukrenner og slukrister kommer med tile insert for innfelling av flis, og lages i rustfritt stål. De kommer også i svart lakkering. Vi har også designet våre slukrenner og slukrister slik at det er blir enklere å legge mosaikkfliser – som mange ønsker i dusjsonen – ved at stålplaten til innfellingen av flisen er heldekkende. Dette er unikt, og har vært spesielt godt mottatt fra flisleggere vi har testet med, forteller Bongard, sier Bongard.

Del dette på: