Norsk murdag 2022 arrangeres 20. oktober

Gjenbrukstegl, bekledningstegl og flistrender står sentralt på Norsk murdag 2022 som arrangeres 20. oktober. – Bli med på en spennende fagdag, oppfordrer Øyvind Buset i Norsk murforum.

INVITERER TIL MURDAG: Daglig leder Øyvind Buset i Norsk murforum inviterer til Norsk murdag 2022 på Felix konferansesenter i Oslo 20. oktober. Foto: Oddbjørn Roksvaag, Vest Vind Media

Årets murdag arrangeres på Felix konferansesenter i Oslo 20. oktober. Arrangør er Norsk murforum som er et norsk nasjonalt fagsenter på mur.

Viktig møteplass

– Norsk murdag er en felles møteplass for de utførende og det beskrivende miljøet. Det er viktig å ha en arena der murere, murmestere, entreprenører, arkitekter og ingeniører kan møtes rundt temaet mur. I år har vi fått på plass et aktuelt program. Her er det kunnskap å hente både om gjenbrukstegl, bekledningstegl og flistrender, sier daglig leder i Norsk murforum, Øyvind Buset.

Spennende program

Slik er programmet på Norsk murdag 2022:

Gjenbruk av tegl
«Lilleakerbyen: Byutvikling og ombruk». Mustad Eiendom
«Prosjektering med gjenbrukstegl». Magnus Rød Hatletveit, Sweco
«Fra rivemasse til dokumentert gjenbrukstegl». Ole Christian Trandem, Østfold Gress

Trender innen flis
«Game changer in tiles design», Andrea Preda, Ceramiche Mutina Spa
«Fagrådet for våtrom og Byggebransjens våtromsnorm – noen myter og tips». Vidar Hellstrand, Fagrådet for våtrom

Bekledningstegl
«Bruk av bekledningstegl – mulighet for murbransjen». Arkitekt Luca Ganguzza fra TAG Arkitekter presenterer vellykkede prosjekter.

Prisutdeling

På tampen av Norsk murdag blir det premiedryss til forbilledlige murprosjekter. Årets Murverkspris er tildelt byggetrinn 1 i Urban Villas i Magasinparken i Ski. Arkitekt har vært CODE arkitektur as med Dronninga Landskap as. Murarbeidene er utført av Solid Entreprenør as og Lasse Holst as (bygg A). På Norsk murdag presenterer arkitekten prosjektet.

Nytt av året er utdeling av Murbransjens Spesialpris. Denne tildeles Ungen. Arkitekt har vært Gartnerfuglen arkitekter. Murarbeidene er utført av Murercompaniet.

Påmelding gjør du her

Del dette på: