Trysil Flis og Malersenter inn i Håndverksgruppen

Håndverksgruppen fortsetter å vokse. Trysil Flis og Malersenter er siste tilskudd i kjeden.

Prosjektleder Stein Vidar Gulløien (t.v) og daglig leder Jan-Eric Sköld i Trysil Flis & Malersenter blir en del av Håndverksgruppen. (Foto: Privat)

Håndverksgruppen teller nå 84 ulike håndverksbedrifter i Norge og Sverige med en samlet omsetning på over 4,1 milliarder kroner. Håndverksgruppen er en av Nordens største aktører innen maling, gulv, mur og flisarbeid.

– Det er utfordrende tider med økte renter og råvarepriser, men vi holder farten og er tilfreds med den utviklingen vi opplever i konsernet. Vi er glade for at dyktige håndverksbedrifter som Trysil Flis og Malersenter og Sundbybergs Plattsättning Entrepenør i Stockholm ser på oss som en attraktiv samarbeidspartner, og som vil vokse videre sammen med oss, sier konsernsjef Øyvind Emblem i Håndverksgruppen.

Hytter og leiligheter i fjellet

Daglig leder Jan-Eric Sköld leder Trysil Flis & Malersenter, som ble etablert i 1991. Sammen med kollega og prosjektleder, Stein Vidar Gulløien, tok Sköld over virksomheten i 2004. I dag er det 18 ansatte i firmaet, som omsatte for om lag 30 millioner kroner i fjor.

Selskapet utfører maling og flisarbeider i tillegg til mindre snekkeroppdrag, hovedsakelig i Trysil og Engedal.

– Det er mye turistsatsingen i disse to kommunene med nybygg av hytter og leiligheter i fjellet, samt hoteller og restauranter. Vi har mye oppdrag blant lokale entreprenører, sier Jan-Eric Sköld.

Han har jobbet i firmaet i 25 år, og da muligheten til å bli en del av Håndverksgruppen kom opp, var han ikke i tvil.

– Timingen var riktig for oss. Stein Vidar Gulløien og jeg har drevet selskapet gjennom mange år, og har levert gode tall hele veien. Det blir spennende å bli en del av noe større og se hva vi kan få til sammen, sier Jan-Eric Sköld.

Del dette på: