Heder til hederskar

Anders Stenberg ble tildelt NMLs høyeste utmerkelse av styreformann Hans Kristian Meling.

Anders Stenberg ble tildelt NMLs høyeste utmerkelse av styreformann Hans Kristian Meling.

Under lørdagens bankett, som avsluttet landsmøtet, i Norske Murmestres Landsforening (NML) takket styreleder Hans Kristian Meling en rekke personer for innsatsen. Ikke minst arrangørlauget, som har laget et praktfull ramme om årets generalforsamling. Men en person fikk mer heder enn andre.

NMLs forrige styreleder har en imponerende merrittliste som tillitsvalgt for NML. Anders Stenberg ble derfor tildelt NMLs høyeste utmerkelse, hedertegnet i gull med diplom.

Stenberg ble medlem i Osloforeningen i 1983. Ti år senere fikk han sitt første tillitsverv som varamann i styret. To år senere gikk han inn i styret. I 2000 ble han valgt til styreformann i Osloforeningen og hadde dette vervet til 2005.

I NMLs styre ble han innvalgt i 1996 og satt i åtte år. Etter en pause til neste landsmøte ble han valgt inn i styret igjen, men denne gangen direkte på formannsplass. I 2014 måtte han for andre gang gå ut av styret på grunn av makstidsbegrensningen i NML lover.

Stenberg satt også i styret i Byggenæringens Landsforening (BNL) fra 2006 til 2012. Som nestleder i BNLs styre ble han på grunn av sykdom i praksis styrleder mot slutten. Samtidig satt han i BNLs representantskap. Han har også vært representant på NHOs generalforsamling i perioden 2010 til 2012.

Dette kunne Meling fortelle om Stenbergs innsats for fellesskapet. Hederstegnkomiteen hadde innstilt Stenberg til hederstegnet og et enstemmig styre tiltrådte anbefalingen.

Meling takket også av Kurt Hornslien og Trond Halvorsen som gikk ut av styret. Samtidig ønsket han Ottar Gohli og Reidar Dilling velkommen inn i styret.

Meling takket også Bergen murmesterforening for et fantastisk arrangement de tre landsmøtedagene.

Formann Tormod Grahl- Madsen (t.h) takket sine mange medhjelpere. Her representert ved de mest sentrale.

Formann Tormod Grahl- Madsen (t.h) takket sine mange medhjelpere. Her representert ved de mest sentrale.

Landsmøtet om to år arrangeres i Trondheim.

Les også: Kunnskap, mingling og leverandører
Les også: NML har spart en million
Les også: – Ta med hele klimaregnskapet

Del dette på:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CAPTCHA ImageChange Image